behandlinglaser

laser2

 laser 1

 

 

 

Hvad er LASERTERAPI?

Hvad sker der ved en LASERBEHANDLING?
Laserbehandling er smertefri. Den frigivne energi øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Dette skaber et optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte. Det skadede område vender tilbage til sin normaltilstand, så funktionen i det behandlede område genoprettes, og smerten mindskes.


Gør det ondt? Hvordan føles en behandling?
Behandlingen er ikke ubehagelig. Ofte mærker man intet. Lejlighedsvis føles en mild, lindrende varme eller prikken. Områder med smerte eller betændelse kan kortvarigt efter en behandling være mere følsom, inden smertereduktion indtræder.

Er der nogen bivirkninger eller risici?
Der er kun rapporteret meget få bivirkninger efter mere end tyve års brug af laserterapi på verdensplan. Lejlighedsvis kan nogle gamle skader eller smertesyndromer virke forværret i et par dage, da den helbredende respons er mere aktiv efter behandlingen.

Hvor lang tid tager hver behandling?
Den typiske behandling varer 3 til 9 minutter, afhængig af størrelsen af det område, der behandles.


K-Laser® terapi er ensbetydende med høj sikkerhed og korte behandlingstider.

  • Bølgelængderne er målrettet forskellige vævstyper
  • Valget mellem konstante eller vekslende frekvenser fremmer smertelindring og helingsproceduren
  • Speciel IntenseSuperPulse funktion muliggør dybere terapeutisk behandling
  • Den høje ydeevne resulterer i kortere behandlingstider
  • Forudindstillede funktioner giver større ensartethed og sikrere behandlingsresultater

Effekt af LASERTERAPI på celleniveau
Under laserterapi påvirker det infrarøde laserlys kroppens væv på celleniveau. Cellestofskiftet øges, og dermed forbedres transport af næringsstoffer gennem cellemembranen. Dette igangsætter en øget produktion af cellulær energi (ATP), der fører til en kaskade af positive virkninger, der øger cellernes og dermed vævets sundhed.

Ofte stillede SPØRGSMÅL

Er virkningen blevet påvist videnskabeligt?
Ja. Der er tusindvis af publicerede undersøgelser, der viser den kliniske effekt af laserterapi. Blandt disse er der mere end hundrede strengt kontrollerede, videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer virkningen af laser på mange sygdomstilstande.

 

 Download folder her

Back to Top