Copping


Copping

Metode:

Copping; også kaldet vakuum terapi er en gammel, meget effektiv behandlingsform, der forbedrer lymfesystemet og blodcirkulationen til det beskadiegede område.

 

Kopperne placeres lokalt på huden på akupunkturpunkter eller ømme steder. Kopperne danner vaakum der bevirker, at den underliggende hud suges op i koppen. Dette medfører, at bindevævet løftes og blodet strømmer til det stagnerede område. Derved frigøres energi og der skabes en bedre blodstrømning. 

Behandlingen medfører, at der opstår hudmærker i form af en rød/blålig ring, afhængig af hvor længe kopperne har siddet og hvor mange affaldsstoffer der er i området. Misfarvningerne forsvinder efter 1-2 dage.

 

Copping er særdeles velegnet i kombination med sportsmassage, men kan også tilbydes som særskilt terapi.

 

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i tiden efter en behandling.

 

 

Hvornår bruges Copping bl.a.?

Muskel- og ledsmerter

 

 

Hvor ofte:

Antallet af behandlinger varierer, men kroniske lidelser kræver ofte flere behandlinger.  Behandlingerne gives i starten med en uges mellemrum. For at opnå hurtig effekt kan to behandlinger pr. uge være relevant. Derefter behandles med et par ugers mellemrum.

 

Hvilken effekt:

Ved akutte tilstande er der en umiddelbar effekt. Ligeledes ved muskel- og ledproblematikker mærkes en øget muskelafspændthed og øget bevægelighed.

 

Gør det ondt?

Nej! Behandlingen er smertefri, men kan medføre en vis ømhed, hvis behandlingen er ”moving copping ”, der føles som massage.

Jann Jensen I Nørregade 16, 5000 Odense C I Mobil 2144 4754 I kontakt@jannjensen.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Accepter