Præstér

Vind på banen I Vind i livet

Præstationsforløb med Jann Jensen, der tager udgangspunkt i dig som atlet, og arbejder med alle sider af din person. Vi ønsker at du skal præstere udover det sædvanlige, derfor arbejder vi med dit Fokus, din Fysik og dit Sind på samme tid.

PRÆSTÉR HVER GANG

Forløbet

 

Forløbet er af 3 måneders varighed og foregår primært i Strong4Life's lokaler. Forløbet er opbygget omkring hele din person og tilbyder at arbejde målrettet med din Fysik, dit Sind og dit Fokus. Der arbejdes med dine præstationer på kort og langtsigt. 

Visionen

 

Jeg har i flere år hjulpet en række af mine klienter fra klinikken med at nå deres mål. Derfor har jeg, i samarbejde med et netværk af professionelle specialister,  udviklet et forløb, der er designet til at hjælpe dig med dine præstationer således, at du kan nå de mål, som du ønsker. 


TIL DIG, DER ØNSKER MERE....

Giver du alt hvad du har, eller føler du til tider, at du har mere, som du umiddelbart ikke kan komme i kontakt med?

Mit navn er Jann Jensen, og det er min opgave, at koordinere indsatsen omkring dig og dine præstationer. For at du skal kunne nå dine mål, er det afgørende, at du kender dem, at du kan visualisere dem, og at du kan kommunikere dem. Sammen finder vi ud af dit udgangspunkt, ikke kun vedrørende din fysik, men også dit drive, dit fokus, din formåen og dit sind...

I samarbejde med Jann, tager vi hos Strong4Life udgangspunkt i din Fysik. Vi måler dit udgangspunkt ved at gennemføre en maxtest. Herefter går vi i gang med at tilrettelægge dit forløb, der både tager udgangspunkt i din sportsgren, såvel som i dig, som person. Under det 3 måneder lange forløb vil du opleve en stor fremgang i din fysik, pga. den skræddersyede træning, samt dine muligheder for at benytte dig frit af faciliteterne.

Sindet er ofte en undervuderet del af sporten. De fleste af os oplever fra tid til anden at mærke alle vores følelser, nogle er særdeles fordelagtige i forbindelse med at præstere, medens andre kan vende det postive til det negative på et øjeblik. I FFS-forløbet arbejder vi med din psyke således at du kan lære at ballancere og udnytte en generel menneskelig forståelse i din sport...

Jann Jensen I Cikorievej 76, 5220 Odense SØ I Mobil 2144 4754 I kontakt@jannjensen.dk